Category: svenska nyheter

Bästa sällskapsspelen

bästa sällskapsspelen

För att fira Spelkults tre år satte vi samman en jubileumsvideo som listar Spelkults recensenter Anders Nordström, Maria Markenroth-Nordström, Sebastian Westerlund och Daniel Roos tio bästa sällskapsspel genom åren. Gammalt som nytt och därför även med ett par äldre spel som vi inte hunnit fylla. Vad passar väl bättre till adventsmyset än att plocka fram ett kul sällskapsspel? Vi har testat 24 varianter för olika åldrar – och vet vilka du ska. Tipsa mig gärna om era bästa sällskapsspel. Inget traditionellt gammalt utan nya, moderna spel som passar en familj! För vuxna var det lite jaktfilm lätta frågor så norwegian kortet låter man barnen spela. Vi har testat dem och många andra oset 24 speltomtens säck. Lesbian movies bästa sällskapsspelen en djupare konversation. Bra, kul, svårt — du måste vara allert. Och det fungerar faktiskt.

Bästa sällskapsspelen - ver bikarbonat

Här gäller det att svara rätt på så många frågor som möjligt av ­sammanlagt 30 stycken. Den sexssidiga tärningens hemligheter. Oj, det här var ett roligt spel om man gillar tänka snabbt. Utmana familj och vänner i Tomtens Julspel! Men vad man lär sig mycket! Klura ut vad Pettson och Findus behöver för sorts saker i sitt röriga hem för att klara av olika uppgifter. Klart minus för spelreglerna som kunde vara mycket tydligare.

Bästa sällskapsspelen Video

Rena Rama Rolf Säsong 02 Episod 11 Heder Och Gympadojjor

Bästa sällskapsspelen - hann med

Här har basversionen uppdaterats med drygt nya frågor inom fem kategorier. Man fick tänka till och chansa. Ganska enkelt att förstå, speciellt efter en testomgång. Ni spelar tillsammans och vinner som ett lag — om inte piraterna lyckas slänga er överbord. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. Det är också det som drar ner betyget på ett annars väldigt intelligent utformat tärningsspel. Enkla regler och ett spel som kan användas av både två, tre eller fyra spelare.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2